Întrebări frecvente

Nădăjduim că veți găsi pe această pagină, răspunsuri la o parte din întrebarile dumneavoastră pentru a clarifica situația în aceste timpuri de restricție.

Toți acei ce sunt membri ai bisericii și nu se regăsesc pe lista de pe site, vă rugăm să ne anunțați pe emailul următor : « info@elim-bruxelles.com ». Ca urmare, secretariatul bisericii va regulariza situația dumneavoastră.

Toți cei ce nu sunt membrii pot participa fără înscriere la slujbele din cursul săptămânii, marți și joi începând de la orele 20h00.

Avand în vedere situația actuală impusă de statul belgian, copiii nu vor putea să vă însoțească la slujbe, cu excepția copiilor aduși la binecuvântare.

​Încât privește binecuvântările de copii, părinții pot veni cu copii la slujbele din zilele următoare, chiar dacă nu sunteți programați pentru ziua respectivă :
în fiecare joi seară și a 3a duminică din lună.
Rugăm ca părinții care vor să vină cu copii la binecuvântare să anunțe frații din conducere înainte!

Vă rugăm să ne anunțați ce trebuie schimbat pe emailul următor : « info@elim-bruxelles.com ». Ca urmare, secretariatul bisericii va regulariza situația dumneavoastră.

Da, puteți participa la altă slujbă, pentru a afla la ce slujbă mai sunt locuri disponibile vă rugăm să ne contactați prin email la info@elim-bruxelles.com.
Pentru a lua cina, aveți posibilitatea de a fii prezenți la altă slujbă în biserică sau soțul/soția dumneavoastră are posibilitatea de a vă aduce cina acasă.

Pentru mai multe informații despre acest subiect, va rugam sa luați contact cu secreatrul bisericii : Vlad Daniel 0495413246

Cele 3 slujbe de duminică sunt acum retransmise live.
Le puteți găsi pe pagina Live în meniul principal.